Menu

Op dit moment zijn er 746 inschrijvingen voor de reünie.

Programma

  • 13.00 uur: inloop + aanmelden lesjes 
  • 13.30 uur: start lesjes 
  • 16.00 uur: officiële opening van Sander Roodink
  • 16.15 uur: start borrel
  • 19.00 uur: einde reünie

Door de school heen hangen plattegronden zodat je kan zien welke lokalen waar zijn. Het kan natuurlijk even geleden zijn dat je hier was, of dat het gebouw helemaal nieuw voor je is. In de centrale hal staan borden met uitleg van de lesjes. Hier kan je ook een inschrijfkaartje pakken. Voor sommige lessen is een maximaal aantal deelnemers, zorg dus dat je op tijd bent!

Om 16.00 is de officiële opening van rector Sander Roodink. We borrelen en kletsen nog even door met plaatjes van Vinyl Bonanza en we sluiten de avond rond 19.00 dansend af met de mystery band!

Hapjes en drankjes
Vanaf 13.00 uur kun je op verschillende plekken wat lekkers halen. We hebben koffie en thee in de kantine en op het schoolplein vind je verschillende barretjes en foodtrucks. 
Bij binnenkomst krijg je 4 muntjes. Mocht je meer trek of dorst hebben, kun je bij de receptie meer muntjes kopen. Deze kun je alleen per pin betalen. 

Huishoudelijke mededelingen
We zijn natuurlijk gewoon een school. Dit betekent dat er maandag weer lesgegeven moet worden. Verstop daarom geen afval in hoekjes en gaten en hou het gebouw een beetje netjes. Daarnaast zijn onze buren ook niet gewend dat er iets in het weekend gebeurt. Wanneer je weer naar huis gaat vragen we je dan ook om niet voor de school te blijven hangen. 

Roken is zoals op terreinen waar jongeren komen verboden. Er zal op de stoep een plek zijn waar je kan roken, hier mag je niet eten of drinken.

Een echte reünie-trui! 
Dit wil je! Speciaal voor de reünie hebben we heel mooie truien en t-shirts laten maken. Ben jij trots op jouw vrijeschoolverleden? Zoek ons dan even op bij het standje voor deze eenmalige kans op een echte "Ik zie rond in de wereld"-trui! 

Foto’s
Net als vroeger komt de schoolfotograaf op bezoek. Zorg dat je er op je best uitziet want dit moment wordt voor eeuwig vastgelegd. Het is natuurlijk leuk als je samen met een groot deel van je oude klas op de foto kan. In lokaal 1 hangt een inschrijflijst. Hierop kan je jouw klas intekenen om samen te komen op een bepaalde tijd. Zoek mensen op en motiveer ze om mee te komen. 

Er ook een photobooth! Ga gezellig met jouw beste vrienden op de foto en plak deze in het gastenboek van Peter Peelen of hang hem thuis op de koelkast.

Los van deze twee vaste punten lopen er ook mensen rond die deze leuke dag willen vastleggen. Deze foto’s willen we gebruiken om ook de buitenwereld te laten zien hoe leuk we het hebben gehad. Mocht je niet op de foto willen dan kan je dat bij binnenkomst aangeven, dan kan de fotograaf daar rekening mee houden.